Missie

De verschuiving van fysieke naar psychische werkbelasting nemen wij al geruime tijd waar in de dagelijkse praktijk. TouchPro® Stoelmassage is een belangrijk instrument in de realisatie van gezondheidsbeleid.

Onze dienstverlening ondersteunt dit beleid volledig, immers de medewerker ervaart TouchPro® Stoelmassage als quality time. Tijdens de massage wordt de client zich bewuster van de invloed van werkstress en de reactie van het eigen lichaam hierop. Dit levert een hoger/beter besef op om gezond te werken.

Het is onze missie om met onze dienstverlening bij te dragen aan gezonde en gemotiveerde medewerkers. In ons werk signaleren we in een vroeg stadium mogelijke overbelasting die kan leiden dot (langdurige) uitval van de medewerkers. Deze signaalfunctie nemen wij uiterst serieus. Concreet vertaalt zich dat in de intake en de nazorg.

Door zorgvuldige begeleiding en veel persoonlijke aandacht en gegarandeerde nazorg stellen wij cliënten in de gelegenheid actief en met kennis van zaken op zoek te gaan naar de juiste balans tussen fysieke en psychische belasting, inzicht en controle over de eigen belastbaarheid.

Naast de signaalfunctie geven wij ook handvatten, advies, tips en trucs om het dagelijkse werkzaamheden en het dagelijks leven te optimaliseren.

Bent u overtuigd?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

reserveer meteen of zie wat anderen er van vonden

Copyright 2012. Stoelmassage Team Oost. Alle rechten voorbehouden.

Groenewegje 20, 7241 HB Lochem. info@stoelmassageteamoost.nl / 06-29061400

We zijn open en transparant over onze afspraken, toch willen we geen misverstanden en hebben daarom voor u onze voorwaarden in een pdf gezet!

Klik hier om de pdf te downloaden